La Vaga d’ensenyament del 22M a Gràcia

A més de la convocatoia de vaga dels sindicats de docents i estudiants de l’ensenyament, l’Assemblea de Gràcia ha fet també una crida a prendre-hi parti participar de les següents convocatòries:

  • 21M Cassolada [21h, plaça de la Vila de Gràcia]
  • 22M Cercavila “ruta de la privatització” [10h, plaça de la vila de Gràcia]
  • 22M Manifestació [12h30, plaça universitat]
  • 22M Assemblea General d’Educació [14h00, Pl.Catedral]

Manifest:

“Aquesta no serà una vaga com qualsevol altra. Estem convençudes que el #22M marcarà l’inici d’una nova etapa de confrontació. Duem més de dos anys amb petites accions pensades per demostrar el nostre rebuig i malestar davant les polítiques educatives i les retallades del Departament d’Ensenyament. Dos anys de concentracions, pancartes, xerrades, manifestacions, tancades, casserolades, jornades lúdico-reivindicatives… dos anys de vestir de groc. Però el Departament d’Ensenyament, lluny d’escoltar-nos i fer-nos cas, només ha fet que intensificar les seves agressions que duen al desmantellament i la depauperació de l’educació pública.

Per això pensem que ha arribat el moment d’unir-nos i repensar la nostra acció. No hem estat aturades, no hem acatat cada nou cop de forma submisa, però ara cal que intensifiquem la nostra resposta.

La vaga del #22M deixarà de ser una mobilització passiva basada en un recompte numèric per passar a ser una mobilització activa de tota l’educació (TOTA la comunitat educativa des de la Petita Infància fins a la Universitat). Cadascú de NOSALTRES formem part del procés, som els protagonistes de cada decisió que es pren i que ens afecta, per això cal que ens re-unim, que parlem, que debatim i que prenguem una sèrie de decisions de forma conjunta i contundent.

Hem de buidar les aules per omplir les àgores i passar a l’acció. TOTES juntes, TOTS plegats.

Aquest és el motiu que ens ha dut a convocar l’Assemblea General d’Educació que tindrà lloc al finalitzar la manifestació.  Una assemblea conjunta per decidir quines accions podem dur a terme a partir de l’endemà mateix i en els properes dies i mesos.

Això només és el començament, però NO PARAREM!”

Anuncis