La CUP-AE denuncia a l’Ajuntament de Gràcia el segrest de la democràcia per part dels mercats i crida a la vaga

Una quarantena de veïnes i veïns de Gràcia s’han congregat a la plaça de la Vila poc després de les set de la tarda secundant la  convocatòria de suport a la vaga general davant dels ajuntaments dels Països Catalans feta avui per la Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa d’esquerres..

El l’acte, la gracienca Isabel Vallet (4arta cap de llista per la demarcació de Barcelona) ha fet una crida a participar a la convocatòria de vaga denunciant especialment el deute amb el qual “els bancs i els mercats han segrestat la democràcia i estant suprimint els drets socials i els serveis públics”, igualment ha fet una crítica a la inoperància de les institucions públiques i els seus responsables polítics per fer front a la crisi pensant en el poble i no en els interessos d’una minoria privilegiada. Ha explicat que la CUP-AE reclama una moratòria immediata del pagament del deute i la realització d’una audítoria popular del deute per determinar quin és il·legítim, i que no es pagui.

Per acabar l’acte dos militants han penjat una pancarta al balcó de la casa de la vila amb el lema “és l’hora del poble” i en suport a la vaga general que comença avui a la mitjanit, a més d’una estelada.

Anuncis