El Tió popular de Gràcia reparteix molts regals a la plaça del Raspall

Prop d’una seixantena de famílies van passar el matí del dissabte dia 22 a la Plaça del Raspall en l’activitat i la companyia dels més menuts en el primer Caga Tió popular de la Vila de Gràcia que organitzà l’Ateneu Independentista La Barraqueta i la llibreria La Sirga.


Cap a les 9:00 del matí la plaça es va engalanar i les primeres parades van ser muntades. Enguany han col·laborat activament fent parades de menjar la Barraqueta i de contes infantils la llibreria Aldarull, la Sirga, Taifa, axí com l’espai familiar l’Hora Lliure. Durant el matí petits i grans han anat passant per dos tallers de manualitats, han ballat danses d’ahir i d’avui interpretades pel grup d’animació d’en Marcel Marimón i a les 12:00, el moment més esperat, els més petits han fet cagar el Tió. Per torns i acompanyats de la cantarella popular.

El tió que va estar present durant tota la festa, va cagar regals als infants de Gràcia, que sembla que s’han portat molt bé i l’havien fet engreixar més de 10 quilos.

La Barraqueta vol agrair a totes les famílies la seva participació i en especial als organitzadors i col·laboradors dels actes i parades que van dinamizar la trobada. Bon Nadal i millor any nou.

Anuncis