Manifestació 23 de Febrer, des de Gràcia.

cartell_23FGracia_Color1El proper dia 23 de febrer moviments socials i d’esquerres han convocat un manifestació amb el lema “Per la Justícia social, Fem-los fora, Juntes podem!” a la plaça Catalunya.  Des de Gràcia, l’Assemblea de la Vila i nombroses organitacions i entitats s’han afegit a la convocatòriua. 23 de febrer – 17 hores -Jardinets de Gràcia.

Per la Justícia social, Fem-los fora, Juntes podem!

En un moment en què les conseqüències devastadores del model neoliberal són viscudes i patides per tots nosaltres, el proper dissabte, 23 de febrer, volem fer visible el nostre malestar i també la força de les nostres lluites.

A Gràcia no ens volem quedar al marge d’aquesta crida a la mobilització, i des d’assemblees, organitzacions, col.lectius i persones a títol individual hem organitzat una columna que partirà del barri cap a plaça Catalunya, on confluiran la resta de convocants. Sumarem veus per denunciar la corrupció, la repressió i les retallades socials, i per exigir la constitució d’una democràcia plena que vetlli pel benestar de les persones i no s’agenolli davant la tirania del sector financer.

Aquest dissabte 23 de febrer els veïns i veïnes de Gràcia sortirem al carrer perquè volem denunciar:

– Les retallades en aquells serveis que ens garanteixen drets bàsics com la sanitat, l’educació o la cultura, també als nostres barris.

– La precarització del mercat de treball que sotmet a les persones a la pobresa i a la ¿dependència del sistema?, també als nostres barris.

– Les polítiques repressives  fruit de l’abús de poder i la criminalització de la dissidència, també als nostres barris.

– Les dificultats d’accés a l’habitatge, que amb els seus preus inaccessibles i amb unes polítiques injustes vulneren la seva condició de dret bàsic, també als nostres barris

– La privatització de béns tan importants com l’aigua, la desregulació del sòl i la proliferació de delictes urbanístics i medioambientals, també als nostres barris.

– La insostenible situació que viuen els col·lectius més vulnerables: dones, joves, gent gran, infància, aturats, discapacitats, immigrants, etc. també als nostres barris

– Que els pressupostos del govern de Catalunya i de l’Estat espanyol, amb la connivència de la troika, facin prevaldre la llei dels mercats per sobre de les necessitats de les persones, també als nostres barris.

– Les pràctiques opaques i corruptes que esquitxen la classe política, i que també afecten als nostres barris.

– El poc marge de participació que imposa l’actual model de democràcia representativa, i que també patim als nostres barris.

Convoca: Assemblea Vila de Gràcia

Participem: Assemblea Groga de GràciaLa TornaLa BarraquetaEndavant OSANRevolta Global, ArranAssemblea d’InterinsAMPA CEIP Pau CasalsAMPA CEIP Patronat DomènechAMPA IES Vila de GràciaAteneu Roig de GràciaAMPA CEIP Ferran SunyerAmics i amigues de la VioletaGràcia amb el Sàhara.

Anuncis