Solidaritat antifeixista des de Gràcia

El proper dimarts 9 d’abril jutgen a un antifeixista905568_10200162143069411_1684993398_o. S’han convocat concentracions el dilluns 8 a Gràcia i el dia del judici a la Ciutat de la Justícia.

Aquest dimarts al matí serà jutjat a la Ciutat de la Justícia un antifeixista acusat d’agredir a membres del grup ultradretà UNC l’11 de setembre de 2008. El grup de suport a l’antifeixista ha convocat una concentració per aquest dilluns 8 d’abril a les 20h a la plaça de la Vila. L’endemà, dia del judici, convoquen a una segona concentració de solidaritat a les 9,30h davant de la Ciutat de la Justícia. A continuació reproduïm el comunicat que ens han fet arribar.

+ info: http://niunpasenrera.weebly.com/

“SOLIDARITAT AMB EL MILITANT ANTIFEIXISTA ACUSAT D’AGRESSIÓ A MEMBRES D’UNITAT NACIONAL CATALANA

Arran de la manifestació de l’onze de setembre del 2008 un company va ser detingut acusat d’agressió amb danys a dos feixistes d’ Unitat Nacional Catalana (33), grup identitari xenòfob de Catalunya. El proper 9 d’abril a les 10:30 es celebrarà el judici a la ciutat de la justícia amb una petició fiscal de 3 any de presó i 5400 euros d’indemnització.
Si som culpables d’alguna cosa és de no empassar-nos la demagògia dels partits polítics que s’omplen la boca de tolerància amb discursos moralistes i alhora redacten lleis racistes, xenòfobes i antisocials seguint el joc dels lobbys neo-feixistes.
Si som culpables d’alguna cosa és de plantar cara a les organitzacions feixistes e identitàries que actuen amb impunitat contra els i les treballadores immigrades, joves antifeixistes, gent sense sostre o qualsevol altre persona, emparades pels sistemes judicial i policial.
Si som culpables d’alguna cosa és d’enfrontar-nos als que ens intenten separar segons el lloc d’origen, opció sexual o classe social, ja sigui en nom de Catalunya o d’Espanya.
Si som culpables d’alguna cosa és de crear xarxes de suport mutu, d’ intentar crear noves formes de vida, amb l’ autogestió, la desobediència i l’enfrontament amb un sistema polític i econòmic que ens reprimeix i oprimeix cada vegada més.
Si som culpables d’alguna cosa és de mostrar el que tapen el mass-mierda, intentant que no triomfi la ignorància que fa que els discursos xenòfobs i populistes siguen socialment acceptats i políticament utilitzats. Culpabilitzar a les persones immigrades, als més pobres, és de ments tancades i estúpides allunyades de la realitat.
Si som culpables d’alguna cosa és de ser pobres, precàries, estudiants, treballadors aturades, dones, indigents, moroses….
Si som culpables d’alguna cosa és d’ estar fartes d’aquesta pau imposada pels que dominen, que no dubten en la util•lizació de la força contra la població, quan els cal preservar els seus interessos.
Si som culpables d’alguna cosa és de defensar-nos de la violència policial, de la seva xuleria i de la seva prepotència.
En una justícia creada pels rics; tots els i les pobres som delinqüents.

COM LA JUSTICIA AMPARA EL FEIXISME, FOC AL FEIXISME I A LA JUSTICIA

CONCENTRACIÓ DE SUPORT ANTIFEIXISTA

DIMARTS 9 D’ABRIL A LES 9:30H A LA CIUTAT DE LA JUSTICIA”

 

Anuncis