8 de juny, festa per reclamar la construcció de l’escola l’Univers

Per al proper dissabte 8 de juny, l’Associació de Famílies de l’escola l’Univers, actualment en barracots, organitza una festa per reivindicar la situació en la que es troba l’escola i exigir que es compleixin els terminis que l’Ajuntament ha promès per la construcció de l’escola.FestaUnivers8JunyESCOLA UNIVERS
******************
Una vegada més l’Escola l’Univers es mobilitza per reclamar la construcció del nou edifici i per denunciar les retallades en ensenyament.

Us convidem a venir a la Festa  L’UNIVERS VEURÀ LA LLUM?”

  Dia: 8 de juny de 2013
   Lloc: Plaça John Lennon del barri de Gràcia de Barcelona.
   Horari*: de 19:00 a 22:00h 
*L’horari es deu a la necessitat de poder projectar les imatges un cop es faci fosc.

Festa infantil per reclamar la construcció de l’escola l’Univers.

Volem celebrar que l’Ajuntament ha adquirit el compromís de tenir acabada l’escola l’Univers l’any 2015 i, sobretot, reivindicar la necessitat de que l’Administració compleixi amb el calendari! No volem esperar més! Proposem celebrar-ho amb la participació de la gent del barri i amb el conjunt de la comunitat educativa.

Com ja és característic de la nostra escola, la festa consistirà en combinar la música i l’art. Comptarem amb la col·laboració d’en Noè Rivas per fer-nos cantar i ballar. Es farà la presentació de “el Cop”’, un còmic ambientat al barri i inspirat en la nostra causa. L’activitat artística consistirà en projectar imatges acompanyades de música i veu sobre la paret mitgera del solar on s’ha de construir la nova escola. Les imatges a projectar seran el resultat del treball conjunt entre l’artista Mariona Omedes (www.nueveojos.com), els infants de l’escola, les famílies i l’equip de mestres. Durant la festa volem donar un protagonisme especial a la instal·lació del “comptador de l’escola l’Univers” sobre la paret del solar. A través del compte enrere es vol fer públic el compromís de l’Administració de tenir acabada l’escola el març del 2015.

PROGRAMA PREVIST:

19:00 – 20:00h: Berenar – sopar, activitats familiars.
20:00 – 21:00h: Concert Noè Rivas (
www.noerivas.com)
21:00 – 21:30h: Instal·lació del comptador. Inici del compte enrere perquè el barri tingui la nova escola.
21:30 – 22:30h: Espectacle audiovisual a càrrec de Mariona Omedes (
www.nueveojos.com)

UNA VEGADA MÉS DIREM: PROU BARRACOTS!!!
COMPTEM AMB VOSALTRES!
NO US HO PERDEU! US HI ESPEREM A TOTS I TOTES!
SERÀ UNA FESTA DE TOTS!
 


AFA UNIVERS

Podeu consultar tota la informació de la nostra escola a:
http://afabailen.wordpress.com/ 

Anuncis