[22 de juny] Som Cims, Som Països Catalans: Vila de Gràcia – Turó del Carmel – Turó de la Rovira

Dissabte 22 de juny de 2013
Vila de Gràcia – Turó del Carmel (Parc Güell) – Turó de la Rovira (bateries antiaèries)

Som Països Catalans, som muntanya, som mar, som plana, som delta, som arxipèlag, som interior, som costa, som serra, som caps, som cims… Som un territori natural variat, valuós i ric banyat per la Mediterrània, però que s’alça pics amunt. Muntanyes que no només representen la naturalesa dels Països Catalans, sinó que també la marquen, la simbolitzen; en definitiva, identifiquen el país.

El proper 22 de juny, des de la Vila de Gràcia ens sumarem a la iniciativa SOM CIMS! de la campanya de Som Països Catalans. Després d’un bon esmorzar, sortirem de la Plaça del Raspall per coronar els nostres petits cims, els Turons del Carmel i de la Rovira. Caminarem per celebrar Sant Joan, la Diada dels Països Catalans, i reivindicarem el nostre país des de desenes de cims repartits per tot el territori. També marxarem per defensar l’espai públic i un Parc Güell lliure de barreres i gratuït per a qualsevol persona. I finalitzarem el recorregut a les bateries antiaèries recordant la lluita antifeixista d’ahir i d’avui.

10h Esmorzem per agafar forces. I estrenem el nou local de l’Ateneu Independentista de la Barraqueta, a la plaça del Raspall.
11h Iniciem la Ruta Vila de Gràcia – Turó del Carmel (Parc Güell) – Turó de la Rovira (bateries antiaèries)

somcims2013

Anuncis