8 de setembre. Diada a Gràcia: ‘Independència per canviar-ho tot’

Des del comitè de Gràcia de la iniciativa independència per canviar-ho tot ens vonvoquen enguany a les activitats de la Diada

8sgraciaDiumenge 8 de setembre

  • Plaça de la Revolució,
  • 19h. Actuació de colles de cultura popular
  • 20h Actuació musical de Miquel Gil
  • 21h. Sopar Popular,

Un altre any tenim davant nostre la commemoració de la Diada de l’Onze de setembre. Malgrat la eufòria en què sembla que ens hem instal•lat perquè se’ns diu que la independència és a tocar, la veritat és que res no s’ha mogut significativament els darrers temps a nivell de política institucional. No només el procés d’independència d’una part del nostre país és més o menys on era ara fa un any, sinó que la classe treballadora i el conjunt de les classes populars ja fa un any més que pateixen les greus conseqüències d’una crisi del capitalisme que està essent aprofitada per desposseir-nos dels pocs instruments de què ens havíem dotat per a redistribuir la riquesa.

Aquesta situació no la capgiraran els mateixos que han negociat amb l”Estat Espanyol durant trenta anys i ho seguiran fent tot el temps que calgui. Que la independència sigui el projecte de futur del nostre poble i no una moneda de canvi en aquesta eterna negociació depèn de la capacitat de lluita i d”organització autònoma dels treballadors i les treballadores. Cal que prenguem consciència de la nostra força. i deixem de ser espectadors. Cal que siguem protagonistes de la independència dels Països Catalans. Independència d”Espanya i de França, de la Unió Europea i dels organismes financers i militars internacionals. Independència per decidir quin model social, polític i econòmic volem.Independència per canviar-ho tot.

Com ja comença a ser tradició, el cap de setmana anterior a la Diada, l’esquerra independentista de la Vila organitzem una jornada per tal de poder commemorar l’11 de setembre amb els qui, dia dia i colze a colze, treballem des de l’àmbit local pels drets dels Països Catalans. Enguany no en serà una excepció. Així, el diumenge 8 de setembre, a partir de les 7 de la tarda, podreu participar de la jornada que hem preparat, on hi trobareu mostres de cultura popular, un concert del cantant Miquel Gil i l’acte polític.

SOMNIEU.
És clar que sí! constantment, somniem sempre.
Si ens dieu: ESPEREU MASSA.
És clar que sí, hem après a esperar, i ho esperem tot.
Si ens dieu: VOLEU MASSA.
És clar que sí, volem massa, més i tot, àvidament.
Si ens dieu: TENIU MASSA PRESSA.
És clar que sí, caminar, arribar, recomençar, sí, tenim pressa

http://twitter.com/VdGcanviarhotot

http://percanviarhotot.cat

 

Anuncis