[29 set] Dia de solidaritat amb la vaga de docents a les Illes

VAGA5El proper diumenge 29 de setembre, la plaça del Raspall acollirà la jornada de solidaritat amb els docents en vaga de les Illes. Amb aquests actes es pretén visualitzar el recolzament a la comunitat educativa illenca, alhora que servirà per recollir fons per a la caixa de resistència de l’assemblea de docents.

Els actes, que s’iniciaran a les 12h, comptaran amb la següent programació:

12:00 Narració de contes infantils a càrrec de Roser Ros

13:00 Vermut

14:00 Dinar solidari a 6 euros

16:00 Recital de poesia a càrrec de Gerard Horta, Enric Cassasses, Núria Martínez Vernis, Edgar Alemany

A continuació reproduïm la crida a la solidaritat amb els docents en vaga que a difós el comitè de Gràcia de la campanya Independència per canviar-ho tot, impulsors d’aquest acte.

Benvolguts/des,

des del comitè d’Independència per Canviar-ho Tot de Gràcia fem nostra la crida a la Solidaritat amb la VagaIndefinida de Docents convocada a les Illes i demanem la vostra solidaritat amb la lluita dels i lesdocents que començà dia 16 de setembre. 

Aquesta vaga, amb un seguiment del 91%, està convocada en contra de les sagnants retallades a l’educació pública(augment de les taxes en un 5%, la gairebé desaparició de les beques de menjador i transport, reducció del suport a l’alumnat amb necessitats educatives especials, augment de les ràtios, reducció del professorat interí, etc.) i de la imposició del Tractament Integral de Llengües (mitjançant un Decret Llei després de la suspensió cautelar per part del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears) que arracona el català a les aules i pretén un veritable apartheid lingüístic.

Així mateix, l’Assemblea de Docents ha creat una caixa de resistència per tal de poder fer front a les possibles despeses generades per o durant la vaga indefinida i/o ajudar a aquells i aquelles docents que passin per necessitats econòmiques en motiu de la reducció salarial que comporta una vaga indefinida (reducció de 130€ dia/docent aproximadament). En aquest sentit, us proposem també que doneu a conèixer el número de compte de dita caixa i, fins i tot, animar a tothom a contribuir-hi econòmicament.

Aquí us adjuntem el número de compte de Caixa Colonya, a nom de l’Obra Cultural Balear:

2056-0009-74-4102003418

Per tot això el proper diumenge 29 de Setembre a la plaça del Raspall convoquem una Jornada en defensa de l’educació pública i en català als Països Catalans que consistirà en:

12:00 Narració de contes infantils a càrrec de Roser Ros

13:00 Vermut

14:00 Dinar solidari a 6 euros

16:00 Recital de poesia a càrrec de Gerard Horta, Enric Cassasses, Núria Martínez Vernis, Edgar Alemany-

Tots els beneficis aniran destinats a la Caixa de Resistència de l’assemblea de docents.

 

Us adjuntem el cartell perquè en pugueu fer difusió per les vostres xarxes socials, amics i coneguts.

 

PELS NOSTRES FILLS, PER LES NOSTRES ÀVIES, PELS NOSTRES PARES, PER LES NOSTRES GERMANES, PER LES NOSTRES AMIGUES, PELS NOSTRES VEÏNS I VEÏNES, PER LA NOSTRA LLENGUA , PELS PAÏSOS CATALANS, PEL NOSTRE PASSAT I SOBRETOT PEL NOSTRE FUTUR, VINE I PARTICIPA!


Gràcia, Països Catalans

Organitzawww.percanviarhotot.cat + http://twitter.com/VdGcanviarhotot

Col·labora: http://www.labarraqueta.cat/

Més info: http://assembleadocentsib.blogspot.com.es

Anuncis