Gràcia mostra la solidaritat amb la vaga de docents de les Illes

Diumenge dia 29 de Setembre més de 250 persones van participar en la Jornada de Solidaritat amb la vaga de docents de les Illes organitzada des del comitè de Gràcia de la plataforma Independència per canviar-ho tot, mostrant la seva solidaritat amb la lluita dels i les docents i reivindicant els Països Catalans i la vaga indefinida com un model de lluita.

La jornada va començar quan al voltant de 60 persones amb samarretes grogues amb el lema SOS ESCOLA PÚBLICA van assistir a les sessió de contes a càrrec de Roser Ros. Després els i les assistents van poder gaudir d’un vermut popular i un dinar popular on van assistir al voltant de 150 persones. Després del dinar hi va haver una actuació improvitzada de Francesc i Marcel Marimón.

Finalment i abans de l’actuació poètica reivindicativa Marcel Pich membre del comitè de suport a la vaga indefinida va realitzar un breu parlament animant a seguir l’exemple de la vaga indefinida com una manera de defensar la nostra llengua i aturar les retallades i animar a estendre la solidaritat arreu dels Països Catalans.

Per acabar la jornada i durant una hora els assitents van poder veure un recital poètic i reivindicatiu a càrrec de Gerard Horta, Edgar Alemany, Enric Cassasses i Núria Martínez Vernís, en tot moment van fer una defensa de la llengua catalana, el moviment assembleari i la vaga indefinida com a exemple.

Des del comitè de Gràcia de la campanya Independència epr canviar-ho tot han agraït a totes les persones que van assistir a la jornada la solidaritat amb la lluita de les Illes.

Al llarg de la jornada es van recollir al voltant de 1000 euros que seran ingressats a la caixa de resistència del docents. També volen recordar que a l’Ateneu Independentista de Gràcia  La Barraqueta hi ha talonaris de la loteria que ha realitzat SOM Països catalans per recollir diners en suport de la vaga indefinida i també una guardiola solidària i animem als veïns i veïnes de Gràcia a fer-hi aportacions.

Finalment van recordar i animar als veïns i veïnes de Gràcia a participar en la mobilització del dia 19 d’octubre amb el lema Independència per canviar-ho tot que sortirà de la plaça Universitat de Barcelona a les 18:00h.

+ Més de 100.000 al carrer en solidaritat amb la vaga indefinida de mestres a les Illes

+ http://www.percanviarhotot.cat/

Anuncis