Emotiu acte en suport a la lluita dels docents de les Illes als Lluïsos de Gràcia

Diumenge la Vila de Gràcia va tornar a solidaritzar-se amb la lluita dels i les docents de les Illes. Unes 200 persones van assistir a l’acte de la plataforma Independència per canviar-ho tot en que van participar Feliu Ventura, Borja Penalba, Miquel Gironès, Joan Sebastià Colomer, la Portàtil FM, Cesk Freixes, Roc Casagran, Hugkakke, Exiliats i Carles Rebassa.  Durant l’acte es van fer constants referències a la dignitat dels docents, a que aquesta vaga indefinida havia estat un exemple de lluita i que els Països Catalans només els podrem construir amb la lluita.

Des del grup de suport a l’assemblea de docents es va fer referència a la persecució del català que s’està duent a terme arreu dels Països Catalans i al fet que només amb la fermesa i el coratge del nostre poble podrem aconseguir evitar-la, alhora que es va destacar el suport que s’ha rebut arreu dels Països Catalans.

Per altra banda des d’Independència per canviar-ho tot es va remarcar que la prioritat ha de ser treballar per la construcció nacional, sense renúncies, per una independència plena al marge de la UE, dels Estats Espanyol i Francès i acabar amb la dictadura de les multinacionals per construir un país on l’economia estigui al servei de les persones i on els serveis públics, de qualitat i universals estiguin garantits.

Cal destacar les múltiples al·lusions que van fer els participants a l’acte als Països Catalans i a la necessitat de canviar-ho tot com la única manera de poder garantir un futur millor pel nostre poble.

Des de la plataforma Independència per canviar-ho tot han volgut donar les gràcies “a totes les persones que van participar en l’acte, a tots els i les assistents i a l’assemblea de docents per haver col·laborat en la lluita en defensa de la nostra llengua i de l’escola pública, universal, de qualitat i en català”. També han volgut agraïr als Lluïsos de Gràcia la sessió de l’espai i a l’Ateneu independentista de la Vila de Gràcia La Barraqueta l’ajuda a nivell logístic i de recursos humans facilitats.

Igualment informen que en aquest acte es van recollir uns 1000 euros que seran ingressats en el compte de suport i animem a tothom a participar a la manifestació que sota el lema INDEPENDÈNCIA PER CANVIAR-HO TOT es realitzarà a Barcelona el proper 19 d’octubre a les 18h a la plaça Universitat.

Es tracta del segon acte que s’ha fet a Gràcia en suport a aquesta lluita, després del que ja es va fer el passat dia 29 de setembre.

http://www.percanviarhotot.cat/

Anuncis