[18 Des] Ens roben les pensions, defensem el que és nostre. 19h a la Violeta

La marea pensionista de Gràcia convoca aquest dimecres 18 de desembre una xerrada informativa i debat sobre el demantellament del sistema públic de pensions  i la necessitat d’organitzar-se per la defensa dels nostres drets.

A la xerrada intervindran Alex Tizminezky, advocat del Col·lectiu Ronda, Conxa Garcia, membre de l’associació veïnal de Gràcia, i Felipe Aranguren, Iaiofaluta veí de Gràcia.

Començarà a les 19h a la Violeta, al carrer Sant Joaquim, 12.

La gent gran és un dels sectors més vulnerables i castigats de la nostra societat. A l’inici del 2014, la implementació d’una nova llei en el Sistema Públic de Pensions amenaçarà el seu poder adquisitiu amb l’aplicació d’una nova ponderació en el cobrament de les pensions anuals per la qual empitjoraran exponencialment les seves condicions de vida. Aquest fet s’emmarca en un escenari d’ofensiva de les polítiques neoliberals amb l’objectiu de fomentar els plans de pensions privats de bancs i caixes, culpables directes de la crisi que patim les treballadores i les classes populars, de l’augment de la pobresa i de l’auge dels mercats financers com a institució reguladora de les desigualtats en l’estructura social.  

 
Davant del nou atac cal sortir al carrer a mobilitzar-nos per defensar allò que és nostre. És per això que us animem a assistir a la xerrada, a signar les reclamacions per exigir la revalorització de les pensions del 2012 i a sumar-vos a la lluita de la Marea Pensionista de Gràcia. 
 
QUE NO ENS TOQUIN LES PENSIONS!!
PROU RETALLADES SOCIALS!!

 

 

xerrada violeta 18_12_2013

Anuncis