memòria històrica com antídot [Crònica de la xerrada de la Sedeta]

El passat divendres 20 de desembre, es va fer una xerrada la Sedeta sobre el passat combatiu del barri i l’ocupació de l’antiga fàbrica. L’acte, organitzat per joves del barri, va tenir un gran èxit.

Es va comptar amb una audiència abundosa, vora seixanta persones, que va omplir fins a rebentar un espai pensat per la meitat d’aforament. El públic va representar totes les edats, un grup de gent intergeneracional combinat amb un marcat perfil anticapitalista que convertia la xerrada en un espai d’intercanvi i trobada entre diferents corrents i generacions.
Durant la xerrada es va fer un repàs de part de la història popular del Camp d’en Grassot que va anar des de les festes populars fins al sindicalisme. Finalment, es va explicar amb un to de molta proximitat, molts dels seus protagonistes eren entre el públic, l’ocupació de la fàbrica de la Sedeta.

El balanç va ser força positiu, permetent entrar en contacte lluites d’ahir i lluites d’avui i amb l’esperança per part dels organitzadors de reactivar de nou l’esperit combatiu del barri.”

xerradasedeta
Anuncis