L’assemblea pensionista de Gràcia es mobilitza: “ens roben les pensions, defensem el que és nostre”

L’assemblea Pensionista de Gràcia us convida a participar als dos actes organitzats pel dimarts 25 de febrer i l’1 de març successivament. 
 
Cartell Marea GràciaEl primer acte serà la presentació pública de la Marea Pensionista de Catalunya, que tindrà lloc a les Cotxeres de Sants i que aglutinarà totes les entitats i col·lectius que estant prenent un paper destacat en aquest nou moviment. La Marea de Gràcia convoca un punt de trobada als Jardinets a les 9.15 per anar totes juntes en metro com a columna. 
 
D’altra banda la Marea Pensionista de Gràcia participarà com a comparsa a la rua de carnestoltes organitzada per la fundació de la Festa Major de Gràcia, espai de representació de carrers i places guarnides. La finalitat de la comparsa serà fer-nos visibles entre les veïnes de la vila per tal que coneguin la nostra existència i les nostres reivindicacions, sensibilitzar-les i difondre l’assemblea com a espai de participació social i directa davant els atacs del govern espanyol a les treballadores i les classes populars. 
 
Esperem que les activitats siguin del vostre interès i us recordem que cada dimarts un grup estable de pensionistes ens trobem a les 11h a “La Barraqueta” per fer la feina quotidiana del dia a dia, i que les Assemblees se celebren el tercer dimecres de cada mes a “La Violeta” a les 18.30h. 
 
ENS ROBEN LES PENSIONS,
DEFENSEM EL QUE ÉS NOSTRE  
Anuncis