[14 juny] Jornada en defensa de l’educació pública

El proper 14 de juny l’Assemblea Groga de Gràcia organitza una Paella Groga per visibilitzar la defensa de l’escola pública i per presentar la campanya Xarxa Groga de Gràcia públicament. Amb aquest acte es vol donar suport a la creació de la Xarxa Groga de Gràcia i a totes les accions que s’estan impulsant al barri per millorar l’educació (Xarxa d’Escoles insubmises a la Lomce, defensa de l’escola catalana sumant-nos a la Crida de SomEscola, accions de la coordinadora d’ampas de Gràcia, accions de l’Assemblea Groga de Gràcia, dimecres grocs, campanya substitucions de mestres JA, accions contra l’augment de ràtios a les aules, etc.). 
Aquest esdeveniment té una caràcter festiu i reivindicatiu i s’adreça a totes les veïnes i veïns del barri, especialment famílies, mestres i totes les persones vinculades amb l’àmbit educatiu.
Les activitats començaran a les 12h amb música i tallers infantils. A les 13.30h es llegirà el manifest de la Xarxa Groga de Gràcia i també es farà una acció de sensibilització sobre els greus atacs que està rebent el model educatiu públic centrats en el districte de Gràcia. A les 14h serà el moment de la paella. Finalment, a les 16.30h es farà un punt de trobada per participar a la cercavila en defensa del català a l’escola, evidenciant que la defensa de l’escola catalana és la defensa de l’escola pública.
Amb aquesta jornada reivindicatival’Assemblea Groga de Gràcia ha volgut donar el missatge de que el curs vinent seguiran treballant activament des dels diferents col·lectius i espais per millorar l’escola pública al barri. En aquest sentit, llancem la proposta de pensar conjuntament alguna acció visible que pugui dur-se a terme a l’inici del proper curs per reclamar sobre algun tema concret com per exemple el de l’augment de ràtios i els grups bolets.
paella groga xarxa groga
Anuncis