[21 Febrer] Crida oberta a l’Assemblea Municipalista de Gràcia

Els col·lectius i entitats sotasignants fan una crida al veïnat de Gràcia a participar a la Assemblea Municipalista del districte del dia 21 de Març a l’Ateneu Independentista i Popular “La Torna”,  a les 9:30h.
A tota veïna que cregui necessària una ruptura a nivell econòmic, democràtic i nacional per Barcelona, des de cada un dels seus barris i viles. Per trencar amb la marca Barcelona que ens expulsa dels barris, ens reprimeix i ens converteix en simples figures d’una postal atractiva pel capital. Per trencar amb el delegacionisme, la participació consultiva i la infantilització de l’associacionisme veïnal per part de les institucions de l’Ajuntament. Per trencar amb l’opressió nacional i del dret a decidir-ho tot.
Per seguir construint conjuntament una ciutat on els interessos del capital no passin al davant de les persones, que protegeixi l’economia de proximitat i col·lectiva i no especuli amb els barris. Una Barcelona empoderada, que decideixi cada dia des del teixit veïnal fort i actiu i radicalment feminista. Una ciutat per construir un poble lliure carrer a carrer i barri a barri.
Conscients que no comencem ara, i que res acabarà en uns quants mesos. Conscients que el municipalisme va molt més enllà de la lluita institucional, i que aquesta n’és només una eina més. Per tot això i més, us animem a participar a aquesta jornada a Gràcia i ajudar-nos a construir aquest projecte per Barcelona.
Capgirem Barcelona!
Capgirem Gràcia!

Arran Gràcia
Ateneu Independentista de la Vila de Gràcia “La Barraqueta”
Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Gràcia
Endavant Gràcia
Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) Secretari Coloma

11051985_387803031402352_680828208514996845_n

Anuncis