Concurs del cartell de la Festa Major Popular de Raspall

Com ja comença a ser habitual, la Coordinadora de Festes Populars (CFP), entitat que organitza la Festa Major a la plaça del Raspall, celebra un concurs per tal de buscar el cartell que millor representi l’esperit de la festa major de Gràcia per la què lluitem. Aquestes són les bases del concurs:

PREMI: Caixa regal blava de la Cooperativa Fent País (propostes de lleure, allotjament, gastronomia, esport, natura o enoturisme).
TEMÀTICA: La temàtica d’aquest any és Ovidi Montllor, arran dels 20 anys que va marxar de vacances!
TERMINI DE PRESENTACIÓ: Del 19 de maig al 8 de juny a l’Ateneu Independentista La
Barraqueta. C/ Tordera 28-30.
BASES:
1. Es pot participar de manera individual o col·lectiva.
2. Es pot presentar més d’una obra. Aquestes han de ser originals i inèdites.
3. El format del cartell haurà de ser DIN A-2. Aquest es podrà presentar: · En format paper, sobre un suport rígid.  ·En format digital, en suport CD. Dins d’un sobre tancat sota pseudònim. Dins del sobre haurà d’haver-hi un altre sobre tancat amb les dades de la persona participant (nom i cognoms, adreça electrònica i telèfon). ·també és poden enviar les obres via mail a difusiocfp@gmail.com, des de un mail anònim, amb un número de telèfon de contacte, sense revelar el nom de l’artista.
4. La Coordinadora de Festes Populars adaptarà el cartell i/o extraccions del propi cartell guanyador per editar material i/o per fer difusió de la Festa Major Popular de Gràcia.
5. La Coordinadora de Festes Populars es reserva el dret d’utilitzar els cartells presentats i/o extraccions dels mateixos.
6. Cal preveure, a l’hora de dissenyar la proposta, que en el cartell guanyador s’inclourà la programació dels set dies de festa.
7. Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil o tècnica que permeti ésser reproduïdes i impreses a quatre colors. No seran admeses obres amb relleus o volums enganxats.
8. Les obres no han d’anar signades. Es signaran quan el jurat faci públic el nom de la persona guanyadora.
9. El veredicte del concurs es farà públic el divendres 17 de juny a l’Ateneu Independentista La Barraqueta (C/ Tordera, 28-30) a les 21h.
10. El jurat estarà format per cinc membres de la Coordinadora de Festes Populars.

cartellfmfinal

Anuncis