[28 maig] Totes amb la Laura!!

Reproduïm l’octaveta redactada per l’Assemblea laboral del Casal Popular 3 Lliris en relació a un cas d’acomiadament i impagament de la cafeteria Nabucco Tiramisú de la plaça de la Vila de Gràcia a la Laura, una treballadora i mare d’una criatura de vuit anys. L’octaveta, a més d’explicar i denunciar les fets, anima a participar en la concentració de rebuig al comportament de l’administrador de la cafeteria el dijous 28 de maig a les 8 del vespre.

Totes amb la Laura!!

La Laura ha estat acomiadada de la cafeteria Nabucco Tiramisú, ubicada a la Plaça de la Vila de Gràcia. El Sr. Francesco, administrador de la cafeteria, habitualment parlava a la treballadora de molt males maneres ferint la seva dignitat com a treballadora. La Laura va demanar al seu cap que la tractés amb més respecte i com a represàlia la va fer fora.

No acaba aquí la actuació desconsidera del cap de la cafeteria; a més a més, la va obligar a signar un full de liquidació conforme havia rebut una quantitat de diners que no havia cobrat realment, i com que es va negar, la va despatxar sense pagar-li res. La Laura, mare de 32 anys, a càrrec de un nen de 8, s’ha trobat sense feina i sense cobrar absolutament res aquest més de maig.
Volem donar a conèixer aquests fets al veïnat de la Vila de Gràcia, així com també als clients de Nabucco Tiramisú, perquè creiem que l’actuació que ha dut a terme aquest negoci, no és acceptable en un barri on defensem els drets laborals dels i les treballadores.

És per això que convidem a fer un boikot a Nabuco Tiramisú fins que no pagui fins a l’últim cèntim del que se li deu a la Laura i es comprometi a respectar els drets laborals de les seves treballadores. No consumeixis en Nabuco Tiramisú, ajuda’ns a denunciar aquest cas i explica-ho a les teves amistats i/o afegeix-te a la resta d’accions de la campanya de suport a la Laura.

L’assemblea laboral del Casal Popular Tres Lliris ens organitzem col·lectivament per tal de fer front als abusos que es donen en centres de la treball situats a la Vila de Gràcia. Solidaritat i suport mutu amb la Laura!

nabucco

Anuncis