[2 i 3 oct] Des dels barris a la ciutat, construïm el poder popular!

Vivim una crisi sistèmica que empitjora dia rere dia les condicions de vida i la quotidianitat de classes populars. Alhora, però, és un moment de debilitat del discurs ideològic dominant on apareixen esquerdes que hem d’aprofitar per a la ruptura. Així, des dels diversos col·lectius de lluita ens toca més que mai debatre i analitzar els nostres encerts, errors, mancances i fortaleses. I ens toca fer-ho, donada la vivesa del conflicte, a partir de l’anàlisi compartida de la pràctica per aprendre de primera mà de les nostres companyes, que són totes les lluitadores diàries i de base.

Per això hem volgut organitzar unes jornades de debat que estiguessin adreçades a la pràctica concreta i diària del conjunt de la militància que lluita per la transformació política i social dels Països Catalans. Unes jornades que permetin l’intercanvi d’idees i de pràctiques entre els i les militants que, des d’àmbits específics de lluita, porten temps treballant i pensant com fer-ho per tal que sigui el més útil possible per superar l’actual estat de les coses. A més, el format de les xerrades, bastit a partir d’una sèrie d’interrogants que pensem que són rellevants en cadascun dels àmbits de lluita, permetrà que el debat no es dispersi i que sigui possible extreure’n conclusions per dur-les a la pràctica.

Perquè no volem reformes, ni pedaços, perquè volem canviar-ho tot, volem analitzar-ho tot des de la pràctica i la confrontació amb la realitat. Entre totes, tot. Perquè com va dir l’Engels, “un gram d’acció pesa més que una tona de teoria”.

Aquí per tal d’inscriure’s a les jornades

 

OSAN_Barcelones_Jornades_ok-02-724x1024

Anuncis